Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Τα Pokemon όπως δεν τα έχετε ξαναδεί

Τεράστιες διαστάσεις σε όλο τον πλανήτη έχει πάρει τις τελευταίες εβδομάδες το Pokémon Go, η εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας που κάνει τους παίκτες να μαζεύουν pokemons με στόχο να κερδίζουν πόντους και να ανεβαίνουν επίπεδο.



Κάποιοι ακτιβιστές, όμως, θέλουν να στρέψουν την προσοχή του κόσμου στον πόλεμο στην Συρία. ΤοRevolutionary Forces of Syria Media Office, λοιπόν, θέλησε να χρησιμοποιήσει τα «τερατάκια» σε φωτογραφίες μικρών παιδιών από τον πόλεμο για να υπενθυμίσουν την σκληρή πραγματικότητα.


«Eνώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συμβάλουν στην εξάπλωση του Pokémon Go, αποφασίσαμε να δημοσιεύσoυμε αυτές τις εικόνες για να τονίσουμε τα δεινά του συριακού λαού από τους βομβαρδισμούς των δυνάμεων του Άσαντ, την πολιορκία και τον πόλεμο» δήλωσε μια εκπρόσωπος σχετικά.
Βέβαια, δεν είναι μόνο οι οργανώσεις ακτιβιστών που θέλουν να στείλουν μήνυμα αφύπνισης. Και ο Σύρος καλλιτέχνης Moustafa Jano Janographic μέσα από τη σελίδα του στο facebook δημοσίευσε σε φωτογραφίες πολέμου pokemon με δάκρυα στα μάτια και τρομαγμένα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, έχουν γίνει viral, κάνοντας το γύρο του διαδικτύου.




πηγή: peoplegreece.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...