Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

15 μεγάλοι έρωτες της ελληνικής showbiz των προηγούμενων δεκαετιών

 Κάποια από τα ζευγάρια αυτά απασχόλησαν τα πρωτοσέλιδα της εποχής και κάποια έμειναν πίσω από τα φώτα. Κάποια τα θυμόμαστε και για κάποια άλλα δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μας. 




 Ο Αλέξανδρος Σταύρου και η Αννίτα Κούλη κάποτε υπήρξαν ζευγάρι και μάλιστα από τα πολύ ερωτευμένα. Ωστόσο, η σχέση τους δεν είχε ευτυχή κατάληξη και τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Στη συνέχεια, στη ζωή του ηθοποιού μπήκε η Μαριάννα Τουμασάτου, με την οποία παντρεύτηκαν κι απέκτησαν μία κόρη.





 Ένας έρωτας για δυνατές μνήμες. Στις αρχές της δεκαετίας του 80 ο Άγγελος Διονυσίου – ήδη σταρ της εποχής – ερωτεύτηκε την ενζενί του ελληνικού κινηματογράφου, Σοφία Αλιμπέρτη. Ωστόσο, ο έρωτας τους δεν κράτησε πολύ.





 Πριν λίγο καιρό, είδε το φως της δημοσιότητας μία σχέση που συγκαταλέγεται στα.. κρυφά ειδύλλια. Στις αρχές της δεκαετίας του 90 η Ρούλα Κορομηλά έβγαινε με τον Άγγελο Διονυσίου, αλλά ο έρωτας τους δεν κράτησε πολύ. Πάντως, έμειναν φίλοι.





 Στις αρχές της δεκαετίας του 90, ο φρέντυ Γερμανός παρουσίαζε την εκπομπή, Ελλάς το μεγαλείο σου , έχοντας στο πλευρό του τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Την εποχή εκείνη, ο Φρέντυ είχε χωρίσει με τη Μαρία Ιωαννίδου και τα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι έβγαινε με το τηλεοπτικό του ταίρι.





 Η Τάνια Τσανακλίδου έζησε ένα μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Μετά το χωρισμό τους εκείνος γνώρισε την Ελένη Ράντου, με την οποία παντρεύτηκε. Ωστόσο, οι σχέσεις του με την Τσανακλίδου παραμένουν μέχρι σήμερα άψογες.





 Πρόσφατα, η Τάνια Τσανακλίδου εξομολογήθηκε για τη σχέση της με τον Άλκη Κούρκουλο ότι είχε πάθει σοκ, όταν πάτησε τα 40 και ήταν με ένα νεότερο άνδρας της. Η σχέση τους κράτησε περίπου 5 χρόνια.





 Η Ξένια Καλογεροπούλου έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της ότι ο Γιάννης Φέρτης την είχε αφήσει, όταν ερωτεύτηκε τη νεαρή τότε ηθοποιό στο θίασο της, Τάνια Τσανακλίδου.





 Ο αείμνηστος Δημήτρης Παπαμιχαήλ για πολλά χρόνια ήταν ζευγάρι με την όμορφη συνάδελφο του, Μίνα Χειμώνα. Μάλιστα, ο χωρισμός τους είχε προκαλέσει έκπληξη σε όλους.





Ο Στέφανος Κορκολής στις αρχές της δεκαετίας του 90 ήταν ζευγάρι με τη νεαρή ηθοποιό, Μαρί Κωσταντάτου (μετέπειτα κυρία Κυριακού). Μάλιστα, για έναν χρόνο (1991-92) υπήρξαν αρραβωνιασμένοι, αλλά η σχέση τους έληξε άδοξα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.





 Για ένα διάστημα ο Γιώργος Κιμούλης έζησε ένα θυελλώδη έρωτα με την Πέγκυ Σταθακοπούλου. Ωστόσο, η σχέση τους έληξε άδοξα.





 Ο Γιώργος Κιμούλης υπήρξε ζευγάρι με τη Μίνα Αδαμάκη. Μετά το χωρισμό τους παρέμειναν φίλοι.





 Πριν πολλά χρόνια, όταν η Βάνα Μπάρμπα ήταν ακόμα άσημη, έβγαινε με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ωστόσο, η σχέση τους έληξε άδοξα, ενώ όταν εκείνη έφυγε από το σπίτι κάνοντας ωτοστόπ σε έναν μηχανόβιο. Και πήρε μαζί τη γάτα τους.





 Ζευγάρι για 10 ολόκληρα χρόνια υπήρξαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Μάλιστα, την περίοδο εκείνη η ηθοποιός έσκιζε με τους Απαράδεκτους, ενώ ο εκείνος δεν ήταν ακόμη γνωστός στο ευρύ κοινό. Αν και έκανε γκεστ στην πετυχημένη σειρά της αγαπημένης του.





 Κι εκεί που ψάχνεις για τους ξεχασμένους έρωτες, τσουπ πέφτεις πάνω σε εκείνον της Έλενας Τσαβαλιά με τον ηθοποιό Τάσο Περζικιανίδη.





Ο Γιάννης Βούρος και η Άννα Αδριανού υπήρξαν παντρεμένοι. Ο γάμος τους έγινε στις αρχές της δεκαετίας του 80 κι ενώ και οι δυο τους ήταν στο απόγειο της καριέρας τους. Ωστόσο, το διαζύγιο δεν κατάφεραν να το αποφύγουν, ενώ μετά το χωρισμό τους και μέχρι σήμερα, παραμένουν καλοί φίλοι.




πηγή: makeleio.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...