Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Νέο blog "Cine Lab"

Ένα νέο blog έκανε την εμφάνισή του εδώ και λίγες ημέρες, το Cine Lab, το οποίο θα ασχολείται με τα πάντα γύρω από την τέχνη του κινηματογράφου. Θα περιλαμβάνει (κυρίως) προτάσεις ταινιών, κάτι το οποίο θα ανακουφίσει όσους (συμπεριλαμβανομένων και ημών) θέλουν να δουν μία ταινία σπίτι τους και δεν έχουν ιδέα τι να δουν και δεν τους αρκεί να διαβάσουν μια απλή υπόθεση της ταινίας (γιατί μια καλογραμμένη υπόθεση μπορεί να σε παρακινήσει να δεις μια ταινία που απλά.. δεν βλέπεται.



Έτσι, το Cine Lab, θα μας προτείνει καινούργιες και παλιές ταινίες για να μην ξεμείνουμε ποτέ από ιδέες. Επίσης θα έχει παρουσιάσεις καινούργιων ταινιών, διάφορα νέα από το μακρινό Hollywood και σιγά-σιγά θα μπει στην ύλη του blog και κατηγορία που θα ασχολείται αποκλειστικά με ξένες σειρές.

Τέλος, ένα ακόμη χρήσιμο στοιχείο του blog θα είναι η κατηγορία που θα μας εξηγούν (με απλά και κατανοητά βήματα) ότι θα πρέπει να ξέρουμε για την σχέση κινηματογράφου και Η/Υ, όπως ενσωμάτωση υποτίτλων ταινίας, αλλαγή του τύπου του αρχείου και άλλα πολλά.

Η ομάδα του kafe-nes.blogspot.gr έχει συνεργασία με το Cine Lab, η οποία στο μέλλον ελπίζουμε να φέρει νέες ιδέες και περισσότερο υλικό για εσάς.

Καλή δύναμη να ευχηθούμε στα παιδιά του Cine Lab. Επισκεφθείτε το νέο blog Cine Lab, κάνοντας κλικ εδώ. Ελπίζουμε να σας αρέσει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...