Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

Hall Pass (2011)Υπόθεση
Ο Ρικ και ο Φρεντ (Όουεν Γουίλσον και Τζέισον Σουντέικις) είναι δύο κολλητοί φίλοι, οι οποίοι και οι δύο είναι παντρεμένοι πολλά χρόνια. Αγαπούν τις συζύγους τους, αλλά κατά τη συνήθεια πολλών ανδρών, δεν μπορούν να μην προσέξουν τις όμορφες γυναίκες που συναντούν στο δρόμο τους.
Έχοντας απηυδήσει από αυτή την ενοχλητική τους συνήθεια, οι γυναίκες τους (Τζένα Φίσερ και Κριστίνα Άπλγκεϊτ) θα καταφύγουν σε ένα πολύ τολμηρό μέσο για να δώσουν νέα πνοή στο γάμο τους: θα δώσουν «ελευθέρας» στους άντρες τους, καθιστώντας τους «Εργένηδες Για Μια Βδομάδα», όπερ σημαίνει ότι για μία εβδομάδα είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι εκείνοι θέλουν. Έτσι οι δύο φίλοι έχουν στη διάθεσή τους επτά ημέρες για να χορτάσουν όλα αυτά που πιστεύουν ότι στερούνται ή για να σταματήσουν να ξενοκοιτάνε μια και καλή.
Αρχικά, ο Ρικ και ο Φρεντ αντιμετωπίζουν την ευκαιρία που τους δίνεται ως ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Πολύ σύντομα όμως, θα ανακαλύψουν ότι οι προσδοκίες που έτρεφαν για την εργένικη ζωή – αλλά και για τους ίδιους, τους εαυτούς τους – είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου και ξεκαρδιστικά εκτός πραγματικότητας.Trailer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...