Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Τα 10 Καλύτερα Beach Bar Της Αττικής

Η διασκέδαση στα beach bars της Αττικής χτυπάει κόκκινο και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα αντίστοιχα των Κυκλάδων. Αντί λοιπόν, να ετοιμάσετε βαλίτσα, πάρτε απλά μαζί σας καλή διάθεση και απολαύστε το καλοκαίρι στα καλύτερά του στα παρακάτω στέκια.



Bolivar Beach Bar
Μιλώντας για beach bar στην Αττική, τη μερίδα του λέοντος συγκεντρώνει δίχως άλλο το Bolivar. Είναι εξωτικό σε σημείο που μοιάζει σαν να βρίσκεται σε κάποιο τροπικό νησί και τα επίπεδα διασκέδασης με κορυφαίους DJs στα decks, χτυπούν κόκκινο και θυμίζουν κάτι από το ξεσάλωμα της Μυκόνου ή της Ίμπιζα. Αν ψάχνετε για κάτι κοσμοπολίτικο, το Bolivar είναι το hot spot των beach bars της Αττικής για αυτό το καλοκαίρι.

Πληροφορίες: Λεωφόρος Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, 697 0367684, www.facebook.com/BolivarBeachBar .




Yolo
Το Yolo είναι από τις νέες αφίξεις στο χώρο των beach bars στο Πόρτο Ράφτη και εγγυάται ότι θα περάσετε καλά συνδυάζοντας το χώρο του εστιατορίου με το χώρο του club. Μπορείτε δηλαδή να ξεκινήσετε τη μέρα σας από νωρίς με χυμούς ή κοκτέιλ και μετά το βράδυ να δειπνήσετε στη ρομαντική ατμόσφαιρα του εστιατορίου και αν θέλετε να διασκεδάσετε λίγο παραπάνω τα beach party που διοργανώνονται στο club, θα σας παρασύρουν πολύ εύκολα. Οι λευκές ξαπλώστρες σε συνδυασμό με την ξύλινη εξέδρα έχουν κάτι από νησί και όπως καταλαβαίνετε, το Yolo μπαίνει δυναμικά στη μάχη των beach bars και ας… κερδίσει η πιο καυτή άμμος.

Πληροφορίες: Λεωφόρος Αυλακίου 100, Πόρτο Ράφτη, 22990 71296, www.facebook.com/YOLO.COM.GR/info .




Mojito Bay

Το Mojito Bay είναι από τις σταθερές αξίες στο χώρο των beach bars και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού εκεί μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας, να παίξετε beach volley, να δοκιμάσετε νόστιμα πιάτα στο εστιατόριο και μετά να διασκεδάσετε μέχρι πρωίας στο club. Και όλα αυτά σε ένα χώρο γεμάτο φοίνικες, όπου το ηλιοβασίλεμα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτό της Καραϊβικής. Οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες, αλλά είναι βέβαιο πως αν επιλέξετε το Mojito Bay θα περάσετε καλά.
Πληροφορίες: Παραλία Λομπάρδας, Αγία Μαρίνα, 33ο χλμ Αθηνών-Σουνίου, 2291 078950, www.facebook.com/MojitoBayClub/info .



Kouros Club

Το Kouros Club στην Ανάβυσσο είναι από τις κορυφαίες επιλογές των beach bars στη νοτιανατολική Αττική, καθώς αποτελεί κάτι σαν… πολυχώρο για καλοκαιρινή διασκέδαση. Έτσι λοιπόν, δεν αποτελεί μόνο εγγύηση ως προς το clubbing, αλλά ενδείκνυται και για τους λάτρεις του windsurf λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, ενώ ο lounge χώρος του εστιατορίου είναι ό,τι πιο χαλαρωτικό μπορείτε να ζητήσετε. Αν βρεθείτε καλοκαίρι στην Ανάβυσσο, επιβάλλεται να περάσετε από το Kouros Club.

Πληροφορίες: 50ό χλμ. Παραλιακής Αθηνών-Σουνίου, Παραλία Αλυκών Αναβύσσου, 22910 40804, http://kourosclub.gr/gr/ .








Nissakia
Αν αντί για διασκέδαση πάνω στην άμμο προτιμάτε extreme sports μέσα στη θάλασσα, τότε τα Nissakia στη Λούτσα είναι ο παράδεισός σας. Είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη της Αττικής για windsurf και kitesurf, αφού ακόμη και με λίγο Βοριά οι συνθήκες είναι ιδανικές με αρκετό αέρα στην περιοχή. Αν πάλι θέλετε απλά να παρακολουθήσετε όσους επιδίδονται στα εντυπωσιακά αθλήματα, το café bar/εστιατόριο είναι ανοιχτό από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το βράδυ και προτείνεται αν αναζητάτε κάτι πιο χαλαρωτικό και ήσυχο κοντά στη θάλασσα.

Πληροφορίες: Καρύστου 29, Άρτεμις Λούτσα, Αττική, 2294 026323, www.nissakia.gr .








La Costa
Το La Costa βρίσκεται στο Ζούμπερι κοντά στη Νέα Μάκρη καταλαμβάνοντας σχεδόν ολόκληρη την παραλία και τη μέρα λειτουργεί ως café bar για να μετατραπεί το βράδυ σε δυναμικό club, με την άμμο και το χαλικάκι να μετατρέπονται σε πίστα για χορό. Η διασκέδαση είναι δεδομένη και αν έχετε αποφασίσει να το ρίξετε έξω, εδώ θα βρείτε μια κατάλληλη επιλογή από τη γύρω περιοχή.

Πληροφορίες: Αεροπορίας 2, Νέα Μάκρη, Αττική, 22940 50071, www.facebook.com/LaCostaCafeClub .



Cariocas

Μπορεί να είναι λίγο έξω από την Αττική, αλλά το Cariocas είναι φημισμένο ως ένα από τα καλύτερα beach bars εδώ και 14 χρόνια. Βρίσκεται στην παραλία του Σχοίνου στο Αλεποχώρι και είναι γνωστό για τα μεγάλα του πάρτι την Κυριακή το μεσημέρι με αρκετούς γνωστούς DJs να έχουν περάσει από τα decks του. Αναζητήστε τα πούλμαν από τη Δάφνη που αναχωρούν από και προς την περιοχή.

Πληροφορίες: Σχοίνος, Αλεποχώρι, Αττική, 2744 057179, www.facebook.com/cariocasbeachbar .








Yabanaki
Το Yabanaki στη Βάρκιζα είναι από τα πιο δημοφιλή beach bars της Αττικής και όσοι έχουν πάει έστω και μία φορά μπορούν να εξηγήσουν ακριβώς το λόγο. Αν θες να διασκεδάσεις σε μεγάλα πάρτι μέχρι πρωίας, δε θα βρεις καλύτερο μέρος στην καλοκαιρινή Αττική.
Τα απογεύματα της Κυριακής ξεκινούν τα μεγαλύτερα πάρτι και συνεχίζουν μέχρι αργά με χορό στην άμμο και είτε θέλετε να χορέψετε, είτε να κοινωνικοποιηθείτε, είτε απλά να πιείτε το ποτό σας και να περάσετε καλά, αξίζει τον κόπο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι να επισκεφθείτε το Yabanaki εκτός από… «για ένα μπανάκι».

Πληροφορίες: Πλαζ Βάρκιζας, Βάρκιζα, 210 8971748, www.facebook.com/YabanakiBeachVarkiza .









S Beach
Εκεί που τελειώνει η διαδρομή του τραμ, αρχίζει η έξαλλη διασκέδαση δίχως αύριο. Τα νότια προάστια ξεχωρίζουν στον τομέα της διασκέδασης το καλοκαίρι και το S Beach της Βούλας είναι ένας από αυτούς τους λόγους. Είναι πρακτικά αδύνατο να επισκεφθείτε το μέρος για μια απλή βουτιά, αφού λίγο η ατμόσφαιρα, λίγο το αλκοόλ και λίγο ο κόσμος, δε θέλει και πολύ για να σε παρασύρουν. Ως ένα μίγμα πολυτέλειας και διασκέδασης, το S Beach είναι ό,τι πρέπει για ένα cocktail και… όπου σας βγάλει!

Πληροφορίες: Κωνσταντίνου Καραμανλή 4, Βούλα, 21 0895 8800, www.facebook.com/pages/S-Beach-Athens/418501748183089 .








Pirates de Cuba

Ξεχάστε για λίγο τους παραδοσιακούς πειρατές που ξέρατε και φανταστείτε τους αρκετά πιο ελκυστικούς και με… μπικίνι. Κάπως έτσι είναι η ατμόσφαιρα στο Pirates de Cuba, μια νέα άφιξη στα beach bar της Αττικής στο Σχοινιά, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα μέρη της Καραϊβικής. Η κουλτούρα της Κούβας είναι έκδηλη από τη διακόσμηση μέχρι τα ποτά και τις μουσικές, ενώ στο χώρο λειτουργεί τόσο σχολή καταδύσεων όσο και tattoo artist. Εμείς σας συμβουλεύουμε να παραδοθείτε αμαχητί στους πειρατές και θα μας θυμηθείτε.

Πληροφορίες: Λεωφόρος Ποσειδώνος 144, παραλία Ριζάρη, Σχοινιάς, 2294 055964, www.facebook.com/PiratesDeCuba .













Γιάννης Μόσχος   clickatlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...